A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815757.1781.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce vedete risca sa ramana fara casa, din cauza francului elvetian
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-02-2015, ora 10:42

Ce vedete risca sa ramana fara casa, din cauza francului elvetian

Articol de Madalina Irimia
Vedetele sunt si ele afectate de cresterea brusca a francului elvetian. Spre exemplu, ratele Adrianei Bahmuteanu pentru proprietatea cumparata prin credit s-au dublat, astfel ca aceasta a trebuit sa gaseasca o solutie ca sa nu-si piarda casa.

Plecata de acasa cu cei doi copii de la inceputul lunii ianuarie, Adriana Bahmuteanu are inca o problema pe cap, creditul in franci pe care l-a facut pentru o casa. Ratele s-au dublat de cand cursul a "explodat", iar Bahmu a trebuit sa gaseasca o solutie ca sa nu piarda locuinta. "Am o proprietate luata pe credit ipotecar si am inchiriat-o. Asadar, cea mai mare parte din rata se plateste din chirie", a explicat vedeta.

Monica Davidescu si Aurelian Temisan au insa mari probleme. Cei doi sunt la un pas sa-si piarda casa pe care au cumparat-o cu un credit in franci. Cuplul a dat banca in judecata anul trecut, insa in zadar, iar acum vor sa redeschida procesul, alaturi de alti clienti.

"Din cauza acestor transformari de curs valutar, suma initiala pe care am imprumutat-o s-a dublat. Nici macar comisionul nu l-am platit. Din creditul initial nu s-a platit aproape nimic. Nici in urmatorii 200 de ani nu voi plati aceasta rata! Creditul a fost facut pe 37 de ani, dar cred ca se va intinde pe 200 de ani", a spus actrita, pentru wowbiz.ro. Mai mult, ea si sotul sau se gandeste sa infiinteze si o asociatie care sa preia lupta cu banca in justitie.

Pentru Corina Danila razboiul cu banca s-a terminat. Prezentatoarea tv fost deja executata silit pentru ca nu a mai reusit sa plateasca ratele in franci elvetieni pentru casa cumparata, iar o alta vedeta, Cristina Topescu, se afla intr-o situatie asemanatoare. Vila si terenul pe care le detine in Balotesti au fost scoase la licitatie.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: vedete, franci, banci
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii