A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662185.4618.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cat trebuie sa muncesti ca sa inveti o limba straina. 7 solutii de studiu rapid
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-08-2014, ora 13:17

Cat trebuie sa muncesti ca sa inveti o limba straina. 7 solutii de studiu rapid

Articol de Madalina Irimia

Cand piata locurilor de munca devine tot mai restransa si tot mai pretentioasa, nu-ti ramane nimic mai bun de facut decat sa te evidentiezi prin niste calitati care sa-ti scoata CV-ul din anonimat. Limbile straine sunt foarte cautate in aceasta perioada, indiferent de domeniul in care activezi.

Daca timpul nu iti permite sa te inscrii la niste cursuri intensive pentru a invata o noua limba straina, trebuie sa gasesti o solutie mai la indemana. Iata cateva variante de studiu rapid care te vor ajuta sa asimilezi in cel mai scurt timp toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea comunica fluent intr-o limba straina:

1. Cartile pentru autodidacti

Daca ai decis sa inveti singura o noua limba straina, cu siguranta ai luat in calcul varianta cartilor dedicate persoanelor autodidacte. Exista volume intregi de genul "Invata o limba straina fara profesor", dar iti pot fi foarte utile si ghidurile de conversatie, dictionarele si tratatele de gramatica elementara. Parcurge-le zilnic, in calatoriile cu metroul, inainte de culcare sau in orice alt moment liber al zilei.

Vei asimila pe nesimtite cuvinte si expresii.

2. Cursurile intensive de weekend

Vrei sa participi la un curs, insa nu iti poti permite sa frecventezi zilnic o institutie specializata. De aceea, cele mai multe dintre ele au programe de weekend, destinate persoanelor cu un loc de munca stabil si solicitant.

3. Cursurile audio

Cursurile audio sunt una dintre cele mai bune variante de a-ti insusi vocabularul si regulile fonetice ale unei limbi straine. In plus, ai avantajul ca le poti asculta atat in mijloacele de transport, cu ajutorul castilor, dar si acasa, in timp ce te ocupi de treburile casnice. Totusi, acestea nu ofera prea multe informatii legate de gramatica si te ajuta sa inveti o noua limba strict la nivel conversational.

Continuarea pe eva.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii