A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833105.3917.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Ziua portilor deschise” la IPJ Iasi. Copiii au fost sefi de inspectorat pentru cateva minute
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-03-2015, ora 08:22

„Ziua portilor deschise” la IPJ Iasi. Copiii au fost sefi de inspectorat pentru cateva minute

Articol de Cristian Amariei
Cu prilejul aniversarii a 193 ani de la atestarea documentara a Politiei Romane Moderne, la data de 20 martie, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi s-a organizat “Ziua portilor deschise”,activitate la care au participat peste 270 de elevi de la mai multe unitati scolare.

Acestia au vizitat laboratorul criminalistic, biroul unde se primesc apelurile de urgenta prin 112, au asistat la un exercitiu de interventie pentru prinderea unor banuiti de comiterea unor furturi din locuinte, la exercitii de dresaj ale cainilor politisti, sub indrumarea instructorilor. De asemenea, copii au putut vedea elementele de tehnica folosite in activitatea de Politie, care au fost amplasate in curtea interioara a sediului nostru - autospeciale de patrulare, laboratorul criminalistic mobil, roboti pirotehnici, expozitie de arme ale luptatorilor SAS, etc.

Elevii au avut ocazia sa fie, pentru cateva minute, sefi ai Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, primind diplome in acest sens.

In aceeasi zi, in poligonul I.P.J. Iasi a avut loc concursul de tir, la care au participat jurnalisti, autoritati si rezervisti M.A.I.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii