A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664574.6784.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Ziua mamei cu hepatita", in Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-03-2013, ora 05:01

"Ziua mamei cu hepatita", in Iasi

Articol de Madalina Irimia

In ziua de joi, 28 martie 2013,ora 16, in Aula UMF de la Gastro-enterologie a Spitalului Sf.Spiridon, Filiala Iasi a Asociatiei de Pacienti cu Afectiuni Hepatice va marca impreuna cu colegii din tara Campania “Ziua Mamei cu Hepatita” , care este deja la a patra editie.

Asociatia este o organizatie neguvernamentala, infiintata in aprilie 2009, la initiativa unui grup de pacienti din intreaga tara. Organizatia militeaza pentru cresterea gradului de depistare si accesul la tratament al pacientilor cu hepatita, iar prin diverse campanii si revista “APAH-RO” vine in sprijinul nevoilor de informatie a celor afectati de virusurile hepatice.

Invitatul de data aceasta este medicul gastroenterolog Catalin Hutanasu, care va explica cat de periculos este sa neglijezi unele lucruri si informatii si cum sa tratez ce deja s-a intamplat. La sfarsitul conferintei va raspunde si la intrebarile din public.

Evenimentul va fi moderat de reprezentantul APAH-RO la Iasi, Galia Eremia.

Publicul invitat este populatia orasului, barbati si femei, carora le pasa de propria sanatate si a celor dragi, pe care ii vor invita sa participe la intrunirea anuntata.

Foto: arq.ro

     
Tag-uri: campanie, hepatita, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii