A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819021.8141.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ziua Portilor Deschise la Jandarmeria Ieseana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-04-2016, ora 08:53

Ziua Portilor Deschise la Jandarmeria Ieseana

Articol de Madalina Irimia
In acest an se implinesc 166 de ani de cand Domnul Moldovei Grigore Alexandru Ghica, a aprobat Hotararea Divanului Obstesc, semnand "Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor in jandarmi". Prin aceasta lege, s-a dat statut juridic armei Jandarmeriei si i s-au stabilit principiile de organizare si functionare, acesta act reprezentand documentul oficial la infiintarea a institutiei.

Astazi, Jandarmeria Romana desfasoara misiuni de asigurare si restabilire a ordinii publice, misiuni de protectie institutionala, paza unor obiective de importanta deosebita, actioneaza in cooperare si in sprijinul altor institutii.

Intre orele 11.00 – 12.00, cu ocazia sarbatoririi Zilei Jandarmeriei Romane, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi va fi organizata ZIUA PORTILOR DESCHISE.

Cu acest prilej vor putea fi vizitate o parte din spatiile unde jandarmii se pregatesc si isi desfasoara o parte din activitate, vor fi prezentate exercitii demonstrative cu cainii de serviciu, va fi expusa tehnica de interventie si va putea fi vizitat muzeul unitatii.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii