A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866028.0495.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ziua Portilor Deschise la Jandarmeria Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-04-2014, ora 15:57

Ziua Portilor Deschise la Jandarmeria Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Joi, 3 aprilie, intre orele 11.00 – 13.00, cu ocazia sarbatoririi Zilei Jandarmeriei Romane la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi va fi organizata ZIUA PORTILOR DESCHISE.

Cu acest prilej vor putea fi vizitate o parte din spatiile unde jandarmii se pregatesc si isi desfasoara o parte din activitate, vor fi prezentate exercitii demonstrative cu cainii de serviciu, va fi expusa tehnica de interventie si va putea fi vizitat muzeul unitatii.

La aceasta activitate au fost invitati copiii din institutiile de invatamant din Iasi.

In acest an se implinesc 164 de ani de cand Domnul Moldovei Grigore Alexandru Ghica, a aprobat Hotararea Divanului Obstesc, semnand "Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor in jandarmi". Prin aceasta lege, s-a dat statut juridic armei Jandarmeriei si i s-au stabilit principiile de organizare si functionare, acesta act reprezentand documentul oficial la infiintarea a institutiei.

De la infiintare si pana in prezent Jandarmeria si-a pastrat rolul sau ca forta de ordine publica sigura si stabila, prin misiunile efectuate jandarmii aducandu-si aportul la instaurarea in societatea romaneasca a sentimentului de siguranta civica, atat de important pentru fiecare individ in parte, dar si la nivelul colectivitatii in ansamblu.

In prezent, Jandarmeria Romana desfasoara misiuni de asigurare si restabilire a ordinii publice, misiuni de protectie institutionala, paza unor obiective de importanta deosebita si actioneaza ca forta de politie europeana, participand cu efective in misiuni de mentinere a pacii.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii