A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834848.4722.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ziua Nationala a Frantei sarbatorita la Institutul Francez din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-07-2015, ora 09:21

Ziua Nationala a Frantei sarbatorita la Institutul Francez din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Ziua Nationala a Frantei va fi sarbatorita anul acesta pe 10 iulie, la Institutul Francez din Iasi, cu patru zile anterior datei oficiale care marcheaza in fiecare an Caderea Bastiliei.

La eveniment va fi prezent Excelenta Sale, Alexis-Gilles Grand, seful Sectiei Consulare in cadrul Ambasadei Frantei in Romania. De asemenea, Institutul Francez o va premia in cadrul ceremoniei de deschidere a evenimentului pe Ilinca Ganga, eleva la Colegiul National „Mihai Eminescu” din Iasi, care a castigat Premiul I la Olimpiada Internationala de Limbi Romanice, sub indrumarea domnului profesor Ioan Bita.

Alte premii si diplome vor fi decernate participantilor la examenul DELF PRIM de anul acesta, precum si absolventilor Sectiei de Grafica Publicitara a Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi, a caror expozitie este gazduita de Galeria Fondane si culoarul Institutului pana pe data de 16 iulie.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii