A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664807.1018.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ziua Internationala a Copilului la Muzeul Literaturii Romane Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-05-2013, ora 10:59

Ziua Internationala a Copilului la Muzeul Literaturii Romane Iasi

Articol de Madalina Irimia

Ziua de 1 iunie este sarbatorita la Muzeul Literaturii Romane Iasi, care organizeaza si gazduieste o serie de activitati si programe in diferite locatii.

La muzeul „Constantin Negruzzi” de la Hermeziu se va organiza, incepand cu ora 10:00, traditionalul program „Acasa la familia Negruzzi”, care va antrena copiii din localitatile Hermeziu, Trifesti si Zapolodeni. Acestia vor participa la momente artistice, jocuri ale copilariei, ateliere tematice, proiectii de filme.

In Galeriile „Pod Pogor”, de la ora 11:00, Liviu Smantanica isi va prezenta expozitia de portrete in ulei, „Portretele inocentei”, cu participarea criticului Ioan Holban. In curtea muzeului „Vasile Pogor”, intre orele 15-19:00, Asociatia Mai Bine va oferi publicului iesean o editie speciala a Bazarului solidar. Fondurile obtinute vor ajunge la un centru de recuperare a copiilor cu handicap mental sever din Iasi.

La Bojdeuca lui Ion Creanga din Ticau, copiii ii vor avea ca oaspeti de la ora 11:00 pe membrii ansamblului folcloric „Balada” din Gropnita-Saveni si pe Stefan Atargovitoae, castigatorul emisiunii-concurs „Ti lascio una canzone”, Italia.

Inca de la infiintarea sa, Muzeul Literaturii Romane Iasi a incurajat evenimentele dedicate copiilor, an de an dezvoltand programe dintre cele mai diverse si creative.

Foto: zi-de-zi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii