A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675759.6539.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Zilele Portilor Deschise” la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-08-2015, ora 15:03

„Zilele Portilor Deschise” la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi

Articol de Cristian Amariei
In urma initiativei Ministerului Sanatatii, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi organizeaza pe data de 22 august 2015 „Zilele Portilor Deschise”.

Actiunea ce apartine Ministerului Sanatatii se va desfasura simultan in toate unitatile sanitare din tara.

In cadrul Centrelor de Sanatate Mintala- „Dr. Ghelerter” si „Lascar Catargi” dar si la sediul central al Institutului de Psihiatrie „Socola” in intervalul orar 9:00-12:00 se vor desfasura intruniri si circuite de vizita.

Pentru cei interesati de activitatea medicala dar si de istoria unuia dintre cele mai vechi spitale de psihiatrie din tara sunt asteptati in cele trei locati in intervalul orar stabilit.
La sediul Institutului de Psihiatrie „Socola” (situat pe soseaua Bucium nr 36) vizitatorii vor fi ghidati de o echipa formata din: Dr. Ana Maria Grigorescu, As Alina Andronic, psiholog Irina Mitrea, asistent social Lucian Barbacaru dar si de medicii si asistentii sefi de sectie din cadrul Institutului.

La Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter” (situat pe strada Ghica Voda nr. 21) vor sta la dispozitia vizitatorilor echipa formata din: Dr. Maria Radu, As. Camelia Avasiloaei, asistent social Amalia Arcip si psiholog Georgiana Nuc.

La sediul Centrului de Sanatate Mintala „Lascar Catargi” (situat pe strada Lascar Catargi nr.7 ) actiunea va fi coordonata de echipa formata din : Dr. Doina Budeanu, As. Ramona Doloi, asistent social Irina Leseru si psiholog Luciana Fanaragiu.

Cu prilejul acestui eveniment cadrele medicale vor prezenta activitatea medicala a Institutului de Psihiatrie „Socola” dar si istoria unitatii medicala reprezentata printr-o mini expozitie aflata in holul sediului administrativ al unitatii.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii