ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-05-2012, ora 15:12

Zilele Comertului Traditional, doua evenimente pentru magazinele mici in Iasi

Articol de Madalina Irimia

METRO Cash & Carry Romania si revista Piata organizeaza ZILELE COMERTULUI TRADITIONAL, un program de actiuni menite sa dezvolte colaborarea cu operatorii din comertul traditional si sa creasca profitabilitatea operatiunilor in canalul comert traditional.

Programul ZILELE COMERTULUI TRADITIONAL integreaza doua evenimente - Premiile Comertului Traditional si Piata Trade Expo menite sa sustina dezvoltarea magazinelor mici.

ZILELE COMERTULUI TRADITIONAL se desfasoara in perioada Aprilie - Iunie in patru etape regionale - Constanta, Craiova, Iasi si Cluj - si are trei componente majore:

- Expozitie de produse, servicii si solutii pentru magazinele din comertul traditional;

- Workshop cu administratorii si sefii de magazine din comertul traditional;

- Gala festiva de premiere a celor mai buni comercianti traditionali din fiecare regiune.

Gala Premiilor Comertului Traditional – Regiunea Nord-Est va avea loc pe 22 mai, incepand cu ora 19.00 la Hotel Unirea (str. Piata Unirii nr. 5). In competitia Premiile Comertului Traditional, aflata la editia a VII-a, se inscriu administratori ai magazinelor mici cu o suprafata de vanzare de maximum 200 mp din patru regiuni geografice.

La Gala de la Iasi vor fi premiati comerciantii traditionali din regiunea Nord-Est (judetele: Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati). Se vor acorda premii in vouchere de cumparare valabile in reteaua magazinelor METRO Cash & Carry Romania (voucherele vor avea o perioada de valabilitate pana la data de 31.08.2012) dupa cum urmeaza :

-Marele Premiu are valoarea de 4.000 Lei;

-Premiul pentru cele mai bune servicii suplimentare are valoarea de 3.000 Lei si doua mentiuni in valoare de 1.200 Lei si 1.000 Lei ;

-Premiul pentru cea mai buna strategie de marketing are valoarea de 3.000 Lei si doua mentiuni in valoare de 1.200 Lei si 1.000 Lei ;

-Premiul pentru cel mai bun layout are valoarea de 3.000 Lei si doua mentiuni in valoare de 1.200 Lei si 1.000 Lei ;

-Fond total de premiere Regiunea Nord-Est : 19.600 Lei

Castigatorii etapei regionale se califica automat la etapa nationala avand sansa sa castige si alte premii la Gala Premiilor Comertului Traditional ce va avea loc in noiembrie la Bucuresti la Marriott Grand Hotel.

Editia a XII-a a Piata Trade Expo va avea loc in Iasi pe 22 mai la Centrul de Conferinte Providenta( Şos. Nicolina, nr. 115 bis). Piata Trade Expo este singura expozitie dedicata comerciantilor traditionali, retelelor locale de retail si distribuitorilor locali, precum si furnizorilor de produse si servicii pentru industria bunurilor de larg consum. Amenajata sub forma unui magazin de proximitate, Piata Trade Expo este o expozitie de bunuri de larg consum care are ca scop imbunatatirea colaborarii dintre producatori, distribuitori si comerciantii detailisti pentru cresterea profitului in comertul cu bunuri de folosinta zilnica. Comerciantii si distribuitorii vizitatori au ocazia sa discute cu reprezentantii expozantilor despre toate aspectele colaborarii cu furnizorii: probleme curente, conditii comerciale, promotii dedicate, despre produse noi si oferte speciale pentru vizitatorii expozitiei si, nu in ultimul rand, despre solutii de a atrage mai multi clienti in magazin si de a-i fideliza. Pentru a imbina utilul cu placutul, vizitatorii expozitiei vor avea sansa de a castiga la tombola unul din premiile in produse oferite de companii expozante.

Parteneri expozanti – Piata Trade Expo Craiova: Metro Cash & Carry Romania, Albalact, Unilever, Magister Software (Smart Cash), Valvis Holding (Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti), Termotechnika, Santoris, Aquila (Perenna), Agricola Bacau, Koliba Milk.

Foto: revista-piata.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii