A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720183496.2532.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zilele Carierei UAIC la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
02-11-2012, ora 03:31

Zilele Carierei UAIC la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Centrul de Cariera al Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi organizeaza intre 5 si 9 noiembrie Zilele Carierei UAIC, un eveniment care reuneste workshop-uri si training-uri tematice, targ de locuri de munca, biblioteca vie, carusel si alte activitati cu accent pe dezvoltarea carierei.

Acestea sunt grupate pe zile tematice astfel: luni va fi ziua dezvoltarii personale, marti ziua dezvoltarii comportamentului organizational, miercuri ziua antreprenoriatului, iar joi si vineri zilele angajabilitatii. De luni pana miercuri activitatile se desfasoara in cadrul Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, iar joi si vineri, 8 si 9 noiembrie, la Palas Iasi unde va avea loc si Targul de Cariere eJobs Expo, la care vor fi prezenti 18 angajatori locali.

Prin organizarea acestui eveniment ne propunem sa abordam teme de interes in dezvoltarea carierei care sa vina in intampinarea si in sprijinul studentilor si absolventilor prin participarea lor directa si interactiva.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Targul de Cariere, Fapte, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Crilia, Arhipelago, Oameni din Online, revista Glare, AS Training & Coaching, EU Careers Romania, Camera de comert Iasi si Edmundo – Educativa.

Programul complet, partenerii si descrierea activitatilor sunt disponibile pe pagina evenimentului https://cariera.uaic.ro/zilelecariereiuaic/. Participarea este gratuita, dar accesul la ateliere si prezentari se face pe baza de inscriere online. Pentru participarea la targul de locuri de munca nu este necesara inscrierea.

Centrul de Informare Profesionala, Orientare in Cariera si Plasament (CIPO) este centrul de cariera al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Echipa CIPO lucreaza cu studentii si absolventii Universitatii pentru a-i ajuta sa-si clarifice aspiratiile privind cariera, sa identifice oportunitatile educationale si profesionale si le ofera consiliere si suport in dezvoltarea lor.

     
Tag-uri: UAIC, Iasi, cariera
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii