A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681339.3128.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zeci de soferi ieseni, amendati pentru nefolosirea centurii de siguranta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-03-2014, ora 11:11

Zeci de soferi ieseni, amendati pentru nefolosirea centurii de siguranta

Articol de Alexandra Stefanescu

Joi, 13 martie, intre orele 12:00-16:00, efectivele Serviciului Rutier, Biroului Drumuri Nationale si Europene, Biroului Rutier Iasi si politistii din cadrul Compartimentului Rutier Harlau au actionat pe raza de competenta, pe linia prevenirii si combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pentru impunerea folosirii centurii de siguranta, de catre conducatorii auto si pasagerii aflati in autovehicule.

In urma actiunii au fost aplicate 91 de sanctiuni contraventionale in valoare de 12.785 lei si au fost retinute patru premise de conducere.

A fost depistat S. Nicusor, de 21 ani, din oras Harlau, in timp ce conducea pe str. Bogdan Voda un autoturism, fara a purta centura de siguranta. Cu ocazia verificarilor efectuate s-a stabilit ca pentru autoturismul in cauza nu exista polita de asigurare obligatorie (RCA). Intrucat conducatorul auto a refuzat sa respecte indicatiile politistului privind demontarea placutelor, acesta a fost sanctionat contraventional, pentru savarsirea abaterilor precizate si i s-a la retinut permisul de conducere, in vederea suspendarii pentru o perioada de 30 zile”, anunta IPJ Iasi.

Foto: trm.md

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii