A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662453.6358.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zeci de saci cu zahar fara documente confiscati la Mihaileni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-03-2013, ora 16:52

Zeci de saci cu zahar fara documente confiscati la Mihaileni

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi au confiscat 675 kilograme de zahar fara documente legale, descoperite in mai multe autoturisme ale unor cetateni romani.

In data de 25 martie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, judetul Botosani, aflati in executarea unei misiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului cu produse accizabile, au oprit pentru legitimare si control, in localitatea de frontiera Mihaileni, patru autoturisme, conduse de cetateni romani. La controlul efectuat de catre politistii de frontiera in interiorul autoturismelor au fost descoperiti mai multi saci cu zahar in greutate totala de 675 kilograme, pentru care conducatorii auto nu au putut prezenta documente legale. Intreaga cantitate de zahar, in valoare de 3175 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar cei patru cetateni au fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare totala de 3500 lei”, informeaza IJPF.

     
Tag-uri: saci, zahar, frontiera
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii