A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835309.6974.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zeci de proprietari de societati comerciale au fost amendati de Politia Locala pentru necuratarea trotuarelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-01-2015, ora 08:14

Zeci de proprietari de societati comerciale au fost amendati de Politia Locala pentru necuratarea trotuarelor

Articol de Cristian Amariei
Amenzi in randul agentilor economici care nu au curatat trotuarele de zapada si gheata. Politistii verifica in aceste zile societatile comerciale si sanctioneaza proprietarii care au ignorat legea.

Numai saptamana aceasta, zeci de proprietari de societati comerciale au fost amendati de politistii locali pentru ca nu au deszapezit trotuarul din fata cladirii unde isi desfasoara afacerea. Prinsi pe picior gresit, administratorii au incercat sa-i induplece pe politisti sa nu le dea amenda. Fara succes insa.

"O sa facem, dar poate ne intelegem. Adica nu avem atatia bani sa va dam.
- Eu va inteleg, dar nu imi dati mie banii. Deci este o sanctiune."

"Nu stiam de aceasta sanctiune. Eu am dat tot timpul, chiar si cand nu era legea asta. Eu tot timpul am facut curatenie. Trebuie sa dau intai cu sare ca nu pot sa o desprind. Se desprinde cu tot cu asfalt."

"Noi am dat cu sare. Avem si punguta acolo desfacuta, dar ce putem sa facem mai mult de atat pentru ca e gheata toata strada."

Verificarile politistilor locali au inceput pe 2 ianuarie. Actiunile de identificare si sanctionare a proprietarilor care nu deszapezesc in fata societatilor vor continua si in urmatoarele zile.

Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi: "In aceasta perioada, politistii locali actioneaza zilnic pentru identificarea si sanctionarea persoanelor care nu au luat masura de a curata trotuarele de zapada si gheata. Aceste actiuni vor continua si zilele urmatoare pana cand trotuarele vor fi curatate de gheata."

Amenda minima pentru necuratarea trotuarelor este de 190 de lei, si este redusa la jumatate, adica 95 de lei, daca este platita in 48 de ore.

Sursa: digi24.ro
Foto: desteptarea.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii