A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664202.3107.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zeci de mii de tigarete de contrabanda, ascunse sub cocenii dintr-o caruta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-11-2015, ora 09:25

Zeci de mii de tigarete de contrabanda, ascunse sub cocenii dintr-o caruta

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul Iasi ITPF Iasi au depistat un cetatean roman, care transporta cu o caruta, 57.000 tigarete de contrabanda.

Pe 3 noiembrie a.c., in jurul orei 05.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au observat, cu autospeciala cu termoviziune, o caruta in care se afla o persoana, care se indrepta dinspre frontiera spre comunicatia Petresti-Golaesti.

Un echipaj al Politiei de Frontiera a oprit atelajul pentru verificari, ocazie cu care a constatat ca persoana in cauza este cetateanul roman G.M., in varsta de 67 ani, domiciliat pe raza judetului Iasi, care a mai fost depistat transportand, tot cu un atelaj hipo, tigari de contrabanda in luna aprilie a acestui an.

In caruta, mascate sub coceni de porumb, au fost descoperite sapte sacose din rafie, in care erau tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova. In urma inventarierii continutului sacoselor a rezultat cantitatea de 57.000 tigarete, marca Plugarul, de provenienta R. Moldova.

Potrivit ITPF Iasi, „Cu privire la cele constatate barbatul a declarat ca a gasit tigaretele in apropiere de frontiera si intentiona sa le transporte la Postul de Politie Golaesti, pentru a le preda.”

Tigaretele in valoare de aproximativ 12.644 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii