A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727634267.3105.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

YouthBank recruteaza liceeni din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-09-2013, ora 05:36

YouthBank recruteaza liceeni din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pana la 28 septembrie liceenii ieseni pot deveni membri echipei YouthBank . Aflat deja la cel de-al IV-lea an de implementare, YouthBank le propune liceenilor din orasul Iasi o alternativa de descoperire a sinelui si de dezvoltare personala. Programul promite o experienta unica, la finalul careia tinerii vor dobandi abilitati de strangere de fonduri, implementare si monitorizare de proiecte, de gestionare a unui fond financiar, de recrutare si de evaluare.

Campania de recrutare a noilor membri se va desfasura pana la data de 28 septembrie, tema acesteia facand referire la spiritul de initiativa al tinerilor. Pot aplica liceeni din clasele IX-XII, dornici sa se implice in comunitatea ieseana si care vor sa rezolve probleme identificate in aceasta arie. Este un mecanism care ii responsabilizeaza pe tineri, oferindu-le sansa sa ia atitudine.

Pentru a aplica, procedura este simpla : intra pe www.youthbank.ro, completeaza formularul de inscriere caruia ii ataseaza scrisoarea de intentie in care raspund la intrebarea „Cum vrei sa aduci culoare orasului tau?” pana la ora 08:00, 28 septembrie 2013.

YouthBank este un program administrat de catre un grup de adolescenti, selectati si instruiti in acest scop si urmareste: constituirea, promovarea si administrarea transparenta a unui fond special destinat proiectelor implementate de catre liceeni. Este un mecanism prin care sunt incurajate comportamente ale tinerilor legate de filantropie, initiativa civica, responsabilitate. Coordonat la nivel local de Fundatia Comunitara Iasi si la nivel national de Asociatia pentru Relatii Comunitare, programul YouthBank a castigat titlul de „Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si „Premiul pentru Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in anul 2011.

Foto: ddda.ie

     
Tag-uri: YouthBank, liceeni, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii