A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832678.4062.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Wesley si-a reziliat contractul cu CSMS Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
13-01-2015, ora 10:10

Wesley si-a reziliat contractul cu CSMS Iasi

Articol de Cristian Amariei
Fotbalistii echipei CSMS Iasi au efectuat primul antrenament din 2015. Singura noutate din lotul de jucatori prezenti la stadionul Emil Alexandrescu a fost Madalin Ciuca, venit de la Metalul Resita.

“Sunt fericit ca am ajuns la o echipa alb-albastra, la o echipa care in momentul de fata sufera putin dar orice este posibil in fotbal. Speram sa inchegam o echipa buna si sa reusim sa ne salvam de la retrogradare,” a spus Madalin Ciuca, fotbalist CSMS Iasi.

La capitolul plecari a mai aparut un nume, Wesley renuntand la patru salarii pentru a putea sa inceteze colaborarea cu echipa ieseana.

Florin Prunea, presedinte CSMS Iasi:Wesley, am semnat acordul de reziliere astazi, am reziliat contractul pe cale amiabila, el a fost de acord cu conditiile pe care noi le-am cerut inainte sa plecam in pregatire, ne-am strans mana si nu mai este jucatorul Iasiului.”

Pana pe data de 23 ianuarie, CSMS Iasi se va antrena in localitate, dupa care se va deplasa in Antalya unde accentul se va pune pe latura tehnico-tactica. in Turcia, iesenii au programate mai multe jocuri de verificare cu echipe din Coreea de Sud, Polonia, Bosnia sau Ucraina.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii