ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-10-2012, ora 12:24

Vremea se raceste brusc si vin ninsorile

Articol de Madalina Irimia

Toamna isi intra in drepturi si vine cu vreme mohorata, ploi si temperaturi mai scazute. Valorile termice scad miercuri cu 3-4 grade Celsius, vantul devine mai agitat si norii pun stapanire pe cer.

Primele ninsori sunt anuntate pentru acest weekend, cu preponderenta in Maramures, Moldova si la munte, pe fondul unor scaderi bruste de temperatura de pana la 12 grade Celsius, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie 2012, scrie ziare.com.

In Moldova, mediile termice vor fi usor mai ridicate decat valorile normale climatologic pana pe 26 octombrie, dar apoi vor scadea accentuat de la o zi la alta pana pe 29 octombrie, cand maximele diurne vor cobori spre aproximativ 6 grade, iar minimele nocturne se vor situa in jurul a 0 grade.

Dupa 30 - 31 octombrie vremea se va incalzi treptat, devenind normala termic in intervalul 2 - 5 noiembrie, cand mediile termice vor atinge circa 13 grade ziua si 4 grade noaptea.

Probabilitatea pentru precipitatii mixte, mai importante cantitativ si pe arii mai extinse va fi semnificativa in intervalul 27 - 29 octombrie. In rest vor fi predominant ploi, pe arii mai restranse, in general slabe cantitativ.

Foto: agenda.ro

     
Tag-uri: ninsoare, meteo, Moldova
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii