ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-02-2014, ora 13:21

Voluntariat pentru elevi si studenti, la Ateneul Tatarasi Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Ateneul Tatarasi da start unui program de voluntariat pentru elevi si studenti. Daca esti elev sau student, vrei sa te dedici promovarii valorilor culturale, educative si artistice pe plan local, ai una-doua ore libere pe saptamana, esti dinamic, cu bun simt, serios, bun comunicator, atunci esti invitat sa faci parte din echipa de voluntari a Ateneului Tatarasi!

Vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de persoane din conducerea institutiei la proiecte importante si sa participi la spectacole, prelegeri, expozitii, etc. Te vei implica in activitatea de distribuire a materialelor promotionale cu evenimentele ce au loc la Ateneul Tatarasi. Pentru aceasta vei beneficia de transport gratuit in cuantumul a doua bilete de calatorie cu un mijloc de tranport in comun.

Ca urmare a activitatii tale, vei primi un certificat ce atesta perioada de voluntariat efectuata, o recomandare, intrare gratuita la evenimente.

Trimite CV-ul tau la adresa ateneutatarasi@yahoo.com cu mentiunea „Voluntariat”, in perioada 17 februarie 2013- 23 februarie 2013!

Ateneul Tatarasi produce, organizeaza si gazduieste evenimente culturale: spectacole de teatru, expozitii (carte, fotografie, afis, grafica, sculptura), proiectii filme, conferinte, seminarii, intalniri cu scriitori, dezbateri culturale, festivaluri, spectacole pe scena si in aer liber (muzica, dans, recital poezie, spectacole multiart), concerte. Ateneul Tatarasi organizeaza si activitati pentru copii, cursuri de dans si muzica, gazduieste o biblioteca de cartier, un club de sah etc.

     
Tag-uri: voluntariat, ateneu, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii