A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832522.3667.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Volkswagen Transporter furat din Germania, depistat in PTF Sculeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-05-2013, ora 17:35

Volkswagen Transporter furat din Germania, depistat in PTF Sculeni

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Sculeni au depistat un autovehicul marca Volkswagen Transporter, declarat furat din Germania, condus de un cetatean din Belarus.

In Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat pentru efectuarea verificarilor specifice, conducand un autovehicul marca Volkswagen Transporter, cetateanul din Belarus Vitali S., in varsta de 32 de ani. La controlul specific politistii de frontiera au constatat faptul ca certificatul de inmatriculare nu indeplineste conditiile de forma si fond cu ale unui document autentic, fiind fals, iar seria poansonata pe caroseria autovehiculului prezinta semne de modificare mecanica. In data de 14 mai a.c. ca urmare a continuarii cercetarilor in bazele de date politistii de frontiera au stabilit faptul ca autovehicul figureaza ca fiind declarat furat din Germania, incepand cu data de 20.03.2013. Cu privire la cele constatate, Vitali S. a declarat ca a achizitionat autovehiculul contra sumei de 580 euro, fara sa cunoasca faptul ca autovehiculul este furat. Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numãr fals de inmatriculare sau de inregistrare, uz de fals si furt calificat. Autoturismul a fost indisponibilizat in vederea recuperarii acestuia de catre proprietar”, anunta IJPF Iasi.

     
Tag-uri: masina, furt, Germania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii