A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830641.9865.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vizita pe santierele iesene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-08-2015, ora 08:25

Vizita pe santierele iesene

Articol de Cristian Amariei
Vineri, 7 august, Daniel Matasaru, viceprimarul municipiului Iasi, a efectuat o vizita de lucru pe amplasamentele santierelor din zonele strazii Eternitate, Bv. Metalurgie, intersectiei Podu Ros.

In privinta lucrarilor de modernizare a strazii Eternitate, edilul s-a declarat nemultumit de inactivitatea constructorului. „Daca in urma cu doua zile, inca mai erau cativa muncitori pe santier, astazi nu am gasit nici urma de lucrator in zona strazii Eternitate. Suntem nemultumiti de intarzierea lucrarilor si de dezinteresul manifestat de constructor”, a declarat viceprimarul Daniel Matasaru.

In alta ordine de idei, in zona intersectiei Doi Baieti angajatii RATP pregatesc calea de rulare a tramvaielor catre Dancu, pentru ca, din 10 august, circulatia tramvaiului nr. 3 sa fie reluata pe itinerariul clasic Gara – Targu Cucu – Tatarasi – Dancu si retur. Totodata, lucratorii Citadin efectueaza lucrari de asfaltare pe unul dintre trotuarele aflate in zona Metalurgie.

Si pe Axa Sud lucrarile se desfasoara intr-un ritm sustinut. Un nod important de lucru al acestui proiect il reprezinta inlocuirea liniilor de tramvai din intersectia Podu Ros. Aici, pe tronsonul dinspre Nicolina spre podul rutier de peste Bahlui a fost turnat un strat de egalizare, urmand ca saptamana viitoare sa fie efectuate lucrari de hidroizolatie. Constructorul estimeaza ca va finaliza lucrarile pana la inceputul lunii septembrie, in asa fel incat traficul din zona intersectiei Podu Ros sa revina la normal.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii