A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866104.896.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vizita importanta la Iasi. Primarul Nichita s-a intalnit cu Bruno Roche, presedintele Veolia Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-01-2014, ora 16:07

Vizita importanta la Iasi. Primarul Nichita s-a intalnit cu Bruno Roche, presedintele Veolia Romania

Articol de Alexandra Stefanescu

Primarul Gheorghe Nichita s-a intalnit luni la Iasi cu directorul uneia dintre cele mai mari companii din Europa, Bruno Roche, presedinte Veolia Romania.

Intalnirea a avut loc la Palatul Roznovanu, fiind urmata de o discutie aplicata, in care au fost prezentate cele mai importante proiecte de infrastructura, dar si strategice, de pe agenda municipalitatii. "Ma bucura prezenta domnului Bruno Roche la Iasi si la Primarie. Am avut ocazia sa discutam despre proiectele de viitor ale Iasului, in contextul in care orasul nostru este vazut ca o capitala regionala de facto. Consideram aceasta vizita deosebit de importanta, atat prin prisma faptului ca Veolia Environnement este un investitor de prim rang in Romania, cat si pentru faptul ca se deschid noi oportunitati de investitii pe plan local", a declarat Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi.

Bruno Roche, care este de asemenea si seful Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania, a vizitat apoi, alaturi de viceprimarul Mihai Chirica, cele mai importante obiective realizate de Primaria Iasi cu fonduri europene nerambursabile: pasajul subteran de la Fundatie, bulevardul Carol I, pasajul Octav Bancila, zona de agrement de la Ciric. Nu in ultimul rand, Bruno Roche a discutat despre proiectul Iasi 2021 – Capitala Culturala Europeana, manifestandu-si sprijinul pentru Iasi in aceasta competitie.

Bruno Roche este in prezent presedintele Veolia Romania, dupa ce a condus si Apa Nova Bucuresti. Veolia Environnement este unul dintre colosii la nivel mondial, cu divizii pe domenii de apa-canalizare, energie si gestiune deseuri. In Romania, Veolia este prezenta cu diviziile Apa sI Energie. In anul 2012, Veolia a avut o cifra de afaceri de cca 30 miliarde de euro, fiind prezenta in peste 40 de tari si avand peste 200.000 de angajati.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii