A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719979393.3122.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vinurile PUNCT, lansate la Zilele Vinul.Ro Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-03-2012, ora 15:28

Vinurile PUNCT, lansate la Zilele Vinul.Ro Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Doua noi cupaje romanesti apartinand importatorului si comerciantului de vinuri Good Point Iasi vor fi prezentate in premiera in cadrul Targului Zilele Vinul.Ro, care se desfasoara la Grand Hotel Traian din Iasi, in zilele de 22-23 martie.

Vinurile au fost realizate de catre d vinificatorii Daniel Dorneanu si Gabriel Stoica, si vor fi comercializate in exclusivitate de Good Point Iasi. Vizitatorii Targului vor avea ocazia sa deguste si sa discute despre vinuri cu specialistii prezenti la targ in ambele zile de desfasurare a expozitiei.

PUNCT alb - un asamblaj sec din anul 2011, din Sauvignon Blanc (50%), Riesling de Rhin (30%) si Feteasca Alba (20%), realizat de Gabriel Stoica, va fi disponibil la un pret de aproximativ 19 lei. Vinul are DOC Odobesti si este caracterizat de o combinatie de note fructate, florale si minerale sustinute de un corp rotund si o buna aciditate. Cupajul se doreste a fi un exponent reprezentativ al zonei Jaristea/Vrancea”, informeaza organizatorii.

PUNCT rosu sec, realizat de enologul Daniel Dorneanu din Feteasca neagra (60%) si Merlot (40%) din recolta anului 2009, provine din struguri din regiunea Dealu Mare (mai precis Sahateni, jud Buzau) si va fi disponibil la un pret de aproximativ 22 lei. Vinul poarta clasificarea de Denumire de Origine Controlata (DOC), fiind considerat drept unul dintre etaloanele calitative ale zonei.

Zilele Vinul.Ro, care vor avea loc in Sala Eminescu si salile conexe ale Grand Hotel Traian, vor beneficia nu doar de o ambianta de exceptie, ci si de o oferta degustativa si educationala de exceptie. Vor incanta publicul crame mai vechi sau mai noi din Romania (Averesti, Budureasca, Bucium, Casa Olteanu / Gramma Wines, Crama Oprisor, Cramele Recas, Domeniul Coroanei Segarcea, Domeniile Samburesti, LacertA, Vinarte), dar si importatori precum NelSand Brasov (prosecco-uri si vinuri din Toscana), Heinrig Distribution (marci celebre de vinuri din Australia, Franta, Spania, Chile, Bulgaria) sau IVEX (vinuri si produse alimentare specifice regiunii spaniole Valencia). Studentii vor beneficia de reducere de 50% la tariful de intrare in sala (15 lei), iar toti vizitatorii vor putea castiga premii constand in vin, carti de specialitate si abonamente la revista Vinul.Ro.

Foto: ziarelive.ro

     
Tag-uri: vinuri, vizitatori, targ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Erickaller,  07.07.2017 21:28

wh0cd532337 toradol buy acyclovir no prescription antabuse without prescription viagra cost

   
Erickaller,  14.05.2017 01:58

wh0cd239743 advair diskus

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii