ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
13-09-2012, ora 15:40

Vino pe 17, 18, 19 la Zilele Portilor Deschise pentru a cunoaste Universitatea Apollonia si pentru a-ti prelungi vacanta!

Articol de Madalina Irimia

Luni, 17 septembrie si marti, 18 septembrie, Universitatea Apollonia isi deschide usile pentru a primi tinerii interesati de o cariera in comunicare, relatii publice sau jurnalism.

Tinerii vor putea vedea cum functioneaza si cum se lucreaza in realitate intr-un studio de televiziune, sau radio, in cadrul platformei de instruire practica ce va fi pusa la dispozitia lor pe parcursul facultatii. In cele doua zile, Apollonia ii asteapta pe cei interesati de comunicare, relatii publice si jurnalism, la sediul Apollonia din Bulevardul Stefan cel Mare, nr 2, pentru a le prezenta specializarile si pentru a le raspunde tuturor intrebarilor, alaturi de profesorii sai, dar si de actuali studenti.

Marti, 18 septembrie si miercuri, 19 septembrie, toti cei interesati sa studieze medicina dentara, tehnica dentara, balneofiziokinetoterapie si asistenta medicala generala sunt asteptati la sediul Universitatii Apollonia, de pe strada Pacurari, nr 11. Si aici studentii vor avea ocazia sa vada cum functioneaza aparatura noua si de ultima generatie pusa la dispozitia lor pentru a face practica in timpul facultatii.

Mai mult, toti cei ce vor participa la Zilele Portilor Deschise si vor alege Universitatea Apollonia, vor castiga automat un week-end la munte in Bucovina. Universitatea “Apollonia” a fost infiintata in 1991 si a fost acreditata acreditata prin Legea nr.481 din 12 iulie 2002. Oferta academica a universitații pentru admiterea in anul universitar 2012-2013 este urmatoarea:

1. Facultatea de Medicina Dentara cu patru specializari:

a. Medicina dentara, durata de studii - 6 ani ( 360 credite ECTS) - 60 locuri;

b. Tehnica dentara, durata de studii - 3 ani ( 180 credite ECTS) – 60 locuri;

c. Balneofiziokinetoterpie, durata de studii – 3 ani ( 180 credite ECTS) – 60 locuri;

d. Asistenta medicala generala, durata de studii – 4 ani ( 240 credite ECTS) – 60 locuri.

2. Facultatea de Stiințe ale Comunicarii cu doua specializari:

a. Comunicare si relații publice, durata de studii - 3 ani ( 180 credite ECTS) – 60 locuri;

b. Jurnalism, durata de studii - 3 ani ( 180 credite ECTS) – 60 locuri.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii