A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719760112.6226.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vino la „Scoala bunicilor!”, la atelierele interactive dedicate sanatatii si traditiilor populare romanesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-04-2014, ora 13:57

Vino la „Scoala bunicilor!”, la atelierele interactive dedicate sanatatii si traditiilor populare romanesti

Articol de Madalina Irimia

In perioada 7-11 aprilie, in cadrul programului „Scoala altfel“, cunoscut sub titlul generic „Sa stii mai multe, sa fii mai bun!“, lansat de Ministerul Educatiei Nationale, bunicii si nepotii sunt invitati la Centrul Cultural Multifunctional pentru Varsta a Treia din Iasi.

Asadar, pret de doua zile, Centrul Cultural Multifunctional pentru Varsta a Treia propune elevilor din Iasi sa participe la programul de educare pentru un stil de viata sanatos si de cunoasterea, promovarea, valorificarea obiceiurilor si traditiilor populare romanesti. Discutiile vor avea loc in cadrul Atelierului de sanatate, in data de 8 aprilie, incepand cu ora 9:45, avand ca invitat special pe prof.univ. dr. Constantin Milica.

In data de 9 aprilie, de la ora 9:45, tinerii, insotiti de cadre didactice sau bunici, vor avea posibilitatea sa pregateasca cele mai frumoase oua pictate manual, dupa procedura si obiceiul traditional al incondeierii oualor de Paste, invitati fiind prof. dr. Geanina-Luminita Vatamanu si prof. Tatiana Muraru.

Foto: www.hutuli.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii