A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720195174.5695.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vino la OPEL de casa noua! (Galerie FOTO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-10-2012, ora 17:40

Vino la OPEL de casa noua! (Galerie FOTO)

Articol de Diana Dumitriu

Ande Motors deschide oficial centrul integrat de vanzari si service Opel din Iasi. Incepand de luni si pana la sfarsitul anului, la Ande Motors toti posesorii sau cei interesati de Opel vor avea multe surprize placute la actiunile de casa noua.

Ande Motors le ofera celor pasionati de marca Opel posibilitatea de a achizitiona un autovehicul din aceasta gama si de a beneficia de servicii de intretinere si reparatii la standarde europene. O echipa tanara este pregatita sa va ofere consultanta privind vanzarea de autovehicule marca Opel, vizand calitatea si performanta Opel.

De luni, 22 octombrie, pana sambata, 27 octombrie, iesenii suntet invitati la evenimentul “Porti deschise” pentru a cunoaste cel mai recent model al gamei, Opel Astra Sedan.

Cu un design sportiv si elegant si cu o gama larga de tehnologii avansate, noul Sedan compact cu patru usi de la Opel se adreseaza clientilor cu asteptari ridicate, consolidandu-si succesul inregistrat de cel mai bine vandut autovehicul compact. Opel a castigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul trofeu german „Volanul de Aur” (2009) si a primit recent cel mai bun punctaj in cadrul raportului DEKRA 2012 pentru autovehicule rulate.

Pretul de pornire pentru Astra Sedan este de 15.950 euro cu TVA, pentru Opel Astra 5 usi este de 15.850 euro cu TVA, in timp ce varianta Sports Tourer porneste de la 16.700 euro cu TVA. Ca element de noutate, in oferta Astra a fost introdus motorul 2.0 BiTurbo CDTI de 195 cp. Opel se afla acum la cea de-a zecea generatie de autovehicule din clasa compacta si la cea de-a patra generatie a modelului Astra, care a atras peste 700.000 de clienti din toata Europa.

Pana pe 30 noiembrie 2012, pentru achizitionarea unui model Opel puteti opta pentru un credit in lei oferit de Cetelem IFN SA, in schimbul unei rate fixe de 754 lei.

Si inca o veste buna: pana la sfarsitul anului, la Ande Motors se desfasoara promotii care sa va faca viata mai frumoasa - efectuarea unui drive test cu noul Astra Sedan in saptamana Portilor Deschise va poate aduce trei vacante VIP in Austria alaturi de familie, puteti beneficia de masina Opel care vi se potriveste pentru un sfarsit de saptamana de neuitat sau de intretinerea gratuita a autovehiculului Opel pe care il detineti pentru tot anul viitor.

Pentru mai multe informatii, vizitati-ne la www.andemotors.ro .

     
Tag-uri: Opel, Iasi, masini
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii