A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727735110.5445.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Victor Ponta si Raed Arafat au inaugurat Institutul Regional de Oncologie din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-11-2012, ora 18:03

Victor Ponta si Raed Arafat au inaugurat Institutul Regional de Oncologie din Iasi

Articol de Diana Dumitriu

Premierul Victor Ponta si Ministrul Sanatatii Raed Arafat au inaugurat Institutul Regional de Oncologie in prezenta politicienilor si cadrelor medicale din spital. La eveniment au mai fost prezenti fostul ministru al Sanatatii, Vasile Cepoi, rectorul UMF Gr.T.Popa Vasile Astarastoae, primarul Gheorghe Nichita, prefectul Romeo Olteanu si presedintele Consiliului Judetean Cristian Adomnitei.

Primul ministru Victor Ponta a spus ca prin infiintarea Institutului Regional de Oncologie de la Iasi Institutul din Bucuresti va fi mai putin aglomerat iar bolnavii de cancer din zona Moldovei vor avea prilejul de a beneficia mai rapid de tratamentele necesare.

Este o veste buna pentru Institutul de Oncologie din Bucuresti care nu va mai fi asa de aglomeratsi in imposibilitatea de a trata toti bolnavii. Speram ca respectul pentru breasla medicala sa fie regasit si in fapte in momentul in care va intra in vigoare si noul buget al Sanatatii la care lucram impreuna cu ministru Raed Arafat”, a declarat premierul Victor Ponta.

De asemenea, ministrul Sanatatii, Raed Arafat a spus ca astfel de unitati medicale dotate si echipate precum Institutul Regional de Oncologie ar trebui sa fie o normalitatea pentru sistemul sanitar romanesc.

Romania pe probleme de oncologie inca mai are pasi de facut. Este al treilea institut din tara, dupa Cluj si Bucuresti, si speram ca in cel mai scurt timp sa avem si a patra unitate la Timisoara. La Iasi, sunt echipamentele cele mai avansate in domeniul Radioterapiei, motiv pentru care am suplimentat numarul de rezidenti pe aceasta specialitate. Dat fiind faptul ca ne confruntam cu o lipsa de specilisti in radioterapie in acest moment, la Iasi vor fi formati viitorii specialisti in Radioterapie”, a spus Raed Arafat.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii