ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
24-01-2013, ora 14:11

Victor Ponta: „Cine gaseste solutie de finantare pentru autostrada Iasi -Targu Mures are toata sustinerea mea”

Articol de Diana Dumitriu

Premierul Victor Ponta va sprijini pe oricine gaseste solutii de finantare pentru autostrazi, el mentionand ca pe fondul resurselor financiare reduse, unele proiecte importante, cum ar fi autostrada Iasi -Targu Mures, putand fi intarziate.

''Cine gaseste solutie de finantare pentru o astfel de autostrada are toata sustinerea mea. Daca domnul Relu Fenechiu va reusi sa gaseasca posibilitati de finantare - parteneriat public-privat, concesiune - merita toate felicitarile. Cred ca cetatenii ii vor ridica o statuie fiindca toti din Moldova sustin acest proiect. Iasi – Targu Mures e o autostrada care ar trece muntii, nu se compara ca si preturi de realizat cu o autostrada de la campie. S-au schimbat preturile, solutiile tehnice au evoluat”, a spus Victor Ponta, adaugand ca daca ar veni cu solutii ''l-ar sprijini si pe fostul premier Emil Boc''.

Ponta a subliniat ca lumea nu va mai putea arata in perioada urmatoare la fel ca inainte de 2008, cand a existat o perioada foarte buna din punct de vedere economic.

''Perioada 2001 – 2008 a fost cea mai buna perioada pe care Romania a traversat-o, pe care nu o va mai trai generatia noastra. Din 2001 pana in 2008 a fost crestere economica an de an, au fost excedente bugetare. Lumea nu va mai arata la fel ca inainte de 2008”, a afirmat Victor Ponta.

Foto: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii