ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-10-2012, ora 16:55

Viceprimarul da ultimatum pentru cei care fac gropi in asfalt

Articol de Diana Dumitriu

Municipalitatea ieseana a impus ca in termen de o saptamana sa fie finalizata repararea tuturor strazilor unde s-au facut interventii de apa-canal. Pentru aceasta, viceprimarul Mihai Chirica si reprezentanti ai Politiei Locale au delegat trei persoane care sa se ocupe de inventarierea lucrarilor facute pe carosabil.

Astfel, Aurel Harabula, directorul adjunct al Politiei Locale Iasi, Vlad Bratu si Gabriel Gherghesanu de la Biroul Strazi Municipale, se vor ocupa de identificarea lucrarilor de interventie in carosabil efectuate atat pentru apa cat si pentru canalizare si verificarea graficelor de executie. Acestia au dreptul sa dea somatii pentru 48 de ore, dupa care sa aplice amenzi.

”I-am trimis pe cei de la ApaVital si DAS sa verifice strada Vasile Alescandri si Strada 14 Decembrie, pentru ca mai au de finalizat niste reparatii. Au promis ca vor rezolva situatia dar nu s-au tinut de cuvant, motiv pentru care le-am trimis somatii. Daca in 48 de ore nu rezolva, vom aplica sanctiuni”, a explicat viceprimarul Mihai Chirica.

Va fi refacut pana la stadiul initial in conformitate cu prevederile Hotararii de Consiliul Local nr. 131/2009 in baza unui contract ferm.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii