ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-01-2013, ora 16:35

Viceprimarul Chirica: ”Am fost la Ministerul Dezvoltarii pentru a depune un memoriu pentru Legea urbanismului”

Articol de Diana Dumitriu

Viceprimarul Mihai Chirica vrea sa apeleze la ajutorul parlamentarilor ieseni pentru a modifica Ordonanta de Guvern 7 din 2012, cu care a fost amendata Legea Urbanismului, si care a oprit mai multe programe de dezvoltare urbana la nivelul Romaniei .

Am fost la Ministerul Dezvoltarii pentru a depune un memoriu pentru Legea urbanismului, incercarea modificarii Ordonantei 7/2012, care a oprit multe programe de dezvoltare la nivelul intregii Romanii. Punctul nostru de vederea a fost ascultat, acceptat si analizat”, a spus viceprimarul Chirica.

El a spus ca reprezentantii municipalitatii vor insista pe langa parlamentarii USL de Iasi ca in noua sesiune parlamentara sa elaboreze un proiect de modificare a acestei legi.

Modificarea ofera posibilitatea persoanelor fizice si juridice de a elibera Planuri Urbanistice Zonale care sa le dea posibilitatea de a se dezvolta. Nu vorbesc doar de locuinte, ci si de proiectele mari care au fost blocate datorita faptului ca sarcina a revenit autoritatilor locale, autoritati care au fost luate pe nespusa masa si din punct de vedere al bugetelor si cel al prioritatilor”, a mai spus viceprimarul Mihai Chirica.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii