A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720176594.367.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Verificarile efectuate de Dalkia dau rezultate: Iesenii isi primesc banii inapoi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-07-2014, ora 13:20

Verificarile efectuate de Dalkia dau rezultate: Iesenii isi primesc banii inapoi

Articol de Ana-Maria Onofrei

Primaria Municipiului Iasi si Dalkia Termo Iasi, cu sprijinul reprezentantilor ANRSC (Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Publice) realizeaza in fiecare saptamana activitati de control, verificare si revenire in legalitate la asociatiile care au repartizat ilegal costurile in sezonul de incalzire 2013-2014. In urma acestor actiuni, tot mai multi ieseni isi primesc inapoi banii pe care i-au platit in plus la incalzire pe lista de intretinere, din cauza erorilor de calcul sau din cauza nerespectarii legislatiei in cadrul asociatiilor.

Pana acum 689 de familii din Iasi au beneficiat de masuri reparatorii in urma verificarilor efectuate de reprezentantii Dalkia. „In prezent, din cele 144 asociatii de proprietari descoperite ca incalca Legea, au ramas in atentia noastra 53 de cazuri, care vor fi solutionate in perioada imediat urmatoare (este vorba de 33 de verificari ramase de facut in teren de Serviciul Asociatii de Proprietari al Primariei, si de 20 de reveniri la somatiile scrise deja transmise asociatiilor in cauza)”, a declarat Ana-Maria Icatoiu, director comercial Dalkia Termo Iasi S.A. Aceasta a mai precizat faptul ca s-au remarcat un numar mare de nereguli, inclusiv la asociatiile administrate de catre firme private.

Foto: metropotam.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii