A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831969.4945.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vasile Blaga si-a prezentat astazi la Iasi motiunea ”Romania Dreapta - PDL - politica dincolo de lozinci”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
02-03-2013, ora 18:41

Vasile Blaga si-a prezentat astazi la Iasi motiunea ”Romania Dreapta - PDL - politica dincolo de lozinci”

Articol de Diana Dumitriu

Vasile Blaga a venit la Iasi alaturi de Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Radu F Alexandru, Traian Ungureanu pentru a-si prezenta motiunea ”Romania Dreapta - PDL - politica dincolo de lozinci”. Intr-o sala arhiplina, Blaga a spus membrilor de partid ca masa de partid, militantii si militantismul, munca asidua si intoarcerea la adevaratele valori si promovarea acestora reprezinta elemente cheie pentru revenirea PDL nu doar la guvernare ci si in ”inima” electoratului.

El a declarat ca prin intermediul motiunii ”Romania Dreapta - PDL - politica dincolo de lozinci” se angajeaza atat fata de partenerii europeni din PPE cat si fata de membrii de partid sa reconstruiasca partidul astfel la urmatoarele alegeri acesta sa detina aceeasi valoare pe care o avea in perioada 2004.

Desi PDL nu se mai afla la putere si nu ii mai apasa pe umeri responsabilitatea guvernarii avem datoria de a munci si de a reconstrui acest partid astfel incat sa-l readucem in inimile romanilor pentru ca revitalizandu-l si adunandu-ne in jurul valorilor consacrate sa castigam viitoarele alegeri generale. Va promit acest lucru”, a spus Blaga.

El a mai aratat ca PDL trebuie sa fie un partid puternic, subliniind ca isi propune castigarea viitoarelor alegeri generale.

"Pana atunci, avem un an electoral important, 2014, unde ne propunem sa ne consacram ca principala forta de opozitie si sa ne reintarim pozitia in PPE si sa propunem un candidat puternic pentru alegerile prezidentiale care sa ne reprezinte dreapta pentru a da sansa in batalia electorala", a mai spus Blaga.

Foto: qmagazine.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii