ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-01-2012, ora 12:21

Vant puternic, ninsori viscolite si polei

Articol de Madalina Irimia

Joi, vremea se mentine inchisa si rece. Cerul va fi mai mult noros, iar pe parcursul zilei ninsorile vor predomina in vestul si nordul tarii, zone in care meteorologii avertizeaza ca se vor semnala intensificari de vant, ninsori viscolite si polei.

Avertizarea meteo este valabila pentru intervalul joi, ora 13 - vineri, ora 13, iar regiunile afectate vor fi Crisana, Maramures si Transilvania. In Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali, in a doua parte a zilei de joi, va ninge, izolat abundent, iar vantul va avea intensificari locale, viscolind zapada.

In noaptea de joi spre vineri si in prima parte a zilei de vineri, in vestul, nord-vestul si centrul tarii, precipitatiile se vor transforma treptat in lapovite si ploi, favorizand producerea de polei. In acelasi interval, va ninge viscolit in toate zonele montane, unde vantul la rafala va depasi 80 km/h.

De asemenea, in sudul tarii se vor inregistra intensificari locale ale vantului, cu viteze de peste 50-55 km/h.

La Arad vor fi 4 grade, la Timisoara 5 grade, la Cluj Napoca 1 grad, la Craiova 6 grade, la Brasov -1 grad, la Giurgiu 5 grade, la Constanta 4 grade, la Galati 2 grade, la Iasi 1 grad si la Suceava 1 grad.

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: vreme, ninsoare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii