A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830250.3545.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Urmariti de autoritatile germane, depistati de politisti de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-08-2015, ora 10:26

Urmariti de autoritatile germane, depistati de politisti de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politisti de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au depistat si retinut un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova si o tanara, din R. Moldova, ambii urmariti international, pe numele carora erau emise mandate de arestare pentru savarsirea infractiunilor de trafic de migranti respectiv contra ordinii si sigurantei publice pe teritoriul Germaniei.

Pe 5 august, in jurul orei 19.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare in tara, Diana I., cu cetatenie R. Moldova, in varsta de 35 de ani.

„La controlul de frontiera lucratorii nostri au constatat ca pe numele femeii era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat european de arestare emis de autoritatile din Germania, pentru savarsirea unor infractiuni contra ordinii si sigurantei publice pe teritoriul Germaniei.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Cateva ore mai tarziu, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de iesire in tara, Ivan I., cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 41 ani, conducand un autoturism inmatriculat in R. Moldova.

Dupa control, politistii au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat european de arestare emis de autoritatile din Germania, pentru savarsirea infractiunii de trafic de migranti pe teritoriul Germaniei.

Persoana a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Iasi, in vederea luarii masurilor ce se impun.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii