A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831143.0387.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Urmarit international, prins de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-04-2013, ora 11:57

Urmarit international, prins de politistii ieseni

Articol de Cristian Amariei

Politistii din cadrul Politiei orasului Podu Iloaiei, impreuna cu lucratorii Biroului Urmariri au desfasurat activitati specifice in urma carora a fost identificat si retinut urmaritul international D. Ovidiu, de 29 ani, din com. Tibanesti.

Pe numele acestuia a fost emis la data de 01.03.2013 mandat european de arestare de catre autoritatile judiciare din Spania pentru comiterea infractiunii de "talharie", fiind condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare.

In fapt s-a retinut ca la data de 21.09.2010, impreuna cu alti 2 complici, aflandu-se pe raza unei localitati din Spania, au imobilizat un alt cetatean roman sustragandu-i prin folosirea de acte de violenta, suma de 370 euro si o bijuterie din aur. Acesta fost condus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi unde s-a dispus retinerea pe baza de ordonanta, urmand a fi prezentat la Curtea de Apel Iasi”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii