A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720103146.6.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” organizeaza cursuri gratuite de formare si dezvoltare profesionala pentru femeile din Regiunea de Nord-Est
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-06-2012, ora 05:58

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” organizeaza cursuri gratuite de formare si dezvoltare profesionala pentru femeile din Regiunea de Nord-Est

Articol de Alexandra Stefanescu

Femeile din Regiunea de Nord – Est se pot inscrie, pana pe 29 iunie, la urmatoarele cursuri: ,,Dezvoltare personala in vederea carierei” si ,,Reconcilierea vietii de familie cu cea profesionala”.

Cursurile, organizate de Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, sunt gratuite si acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA). Sunt disponibile 80 de locuri pentru fiecare curs. Durata unui curs este de 60, respectiv 70 de ore de instruire.

In cadrul cursului ,,Dezvoltare personala in vederea carierei”, participantele vor acumula informatii si isi vor dezvolta deprinderi esentiale pentru o mai buna administrare a propriului traseu de cariera, dar si pentru autoperfectionare, indiferent de domeniu de viata. Cursantele vor parcurge teorii si modele consacrate cu privire la autocunoastere, analiza rolului in familie si a tiparelor de comunicare, gestiunea eficienta a emotiilor si gandurilor negative etc.

Femeile care vor urma cursul ,,Reconcilierea vietii de familie cu cea profesionala” vor invata cum sa imbine cele doua domenii majore de viata – familia si profesia.

Scopul acestor cursuri este de a asigura formarea si dezvoltarea profesionala a femeilor activ-ocupate care intra sau revin pe piata muncii, in vederea cresterii abilitatilor si competentelor profesionale.

Dosarul de inscriere se depune la Centrul de Formare si Dezvoltare pentru Femei din cadrul Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza” (Str. Titu Maiorescu, nr. 12) si trebuie sa contina urmatoarele documente (in original si copie): certificatul de nastere, buletinul sau cartea de identitate, certificatul de casatorie (daca este cazul) , diploma de bacalaureat sau de licenta si cererea de inscriere la curs ce se va completa in momentul depunerii dosarului, in prezenta responsabilului de inscriere.

Cursurile vor fi sustinute de specialisti din cadrul Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza”, in perioada iunie - octombrie 2012. La finalul cursurilor, absolventele vor primi o diploma si un supliment descriptiv, acte de studii cu recunoastere nationala. Mai multe informatii sunt publicate la adresa www.rsf.uaic.ro .

Aceste cursuri se desfasoara in cadrul proiectului „Reconstructia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesionala si egalitate de sanse" (ID 50679), cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007 – 2013.

Proiectul are ca obiectiv general prevenirea discriminarii pe criterii de gen pe piata muncii in scopul asigurarii accesului egal la ocupare si dezvoltare profesionala a femeilor si al promovarii principiilor incluziunii sociale si ale egalitatii de sanse in zonele Nord-Est, Nord-Vest si Vest ale tarii.

     
Tag-uri: UAIC, cursuri, femei
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii