A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720176500.9199.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un taximetrist din Iasi a refuzat sa fie complice la metoda „Accidentul”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-10-2014, ora 10:34

Un taximetrist din Iasi a refuzat sa fie complice la metoda „Accidentul”

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cursul zilei de 13 octombrie, politistii Sectiei 4 Politie au fost sesizati prin apelul de urgenta 112, de catre N. Elisabeta, de 74 ani, Iasi, cu privire la faptul ca a fost contactata telefonic de un barbat, care s-a recomandat ca fiind politist si care i-a adus la cunostinta ca fiul ei a avut un accident rutier si urmeaza a fi transportat la Bucuresti pentru o interventie chirurgicala. La domiciliul ei urma sa se prezinte o persoana pentru a-i da suma de 10.000 lei, ce urma sa fie trimisa la Bucuresti.

Ulterior, la usa femeii s-a prezentat I. Teodor, de 50 ani, taximetrist, care a luat initial banii, pentru a-i trimite prin transfer bancar, insa a constientizat ca este posibil sa fie implicat intr-o infractiune, motiv pentru care a revenit la domiciliul femeii, restituindu-i suma de bani.

Potrivit IPJ Iasi, in cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa la inselaciune, iar cercetarile continua pentru identificarea autorilor si tragerii acestora la raspundere penala.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii