A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834647.4934.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un student din Iasi a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat cu un pistol de tip Airsoft
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-06-2013, ora 10:48

Un student din Iasi a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat cu un pistol de tip Airsoft

Articol de Cristian Amariei

In data de 4 iunie, la ora 02.50, politistii au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca in zona Agronomie, din municipiul Iasi, are loc un conflict intre 4 tineri.

Politistii s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care au identificat la scurt timp toate persoanele implicate, respectiv patru tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 24 de ani.

Din verificari s-a stabilit faptul ca tinerii, care sunt colegi de facultate, se aflau in stare de ebrietate, iar in urma unui conflict spontan, doi dintre ei s-au lovit reciproc, unul dintre acestia a tras cu un pistol de tip Airsoft, cu bile din plastic. Un tanar a fost ranit fiind transportat la spital pentru investigatii. Persoanele implicate au fost conduse la sediul Politiei pentru cercetari”, anunta IPJ Iasi.

In cauza s-a intocmit dosar penal, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si distrugere.

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: student, Iasi, pistol, bile, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii