ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-04-2013, ora 15:49

Un specialist in domeniul relatiilor si un avocat au vizitat Centrul National de Economie Sociala al ADV Romania

Articol de Madalina Irimia

In cadrul campaniei ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!” au vizitat Centru National de Economie Sociala al ADV Romania Ruxandra Krisan, specialist in domeniul relatiilor si avocata Anca Preda, consilier local iesean.

Invitatele au vizitat atelierele protejate ale unitatii Util Deco, dezvoltata si sustinuta de ADV Romania, in care persoane cu dizabilitati angajate in munca, lucreaza in domenii precum croitorie, legatorie, IT, arta mestesugareasca, pictura si arhivare documente, produsele si serviciile realizate putand fi vizualizate si achizitionate pe pagina www.utildeco.ro.

De asemenea, invitatele au aflat detalii cu privire la formarea profesionala a persoanelor din grup vulnerabil, care beneficiaza de cursuri gratuite in cadrul oganizatiei pentru specializarea in domeniile in care functioneaza atelierele.

Prin lucrurile concrete pe care le realizeaza, prin umanismul pe care il promoveaza neabatut, Fundatia "Alaturi de Voi" demonstreaza ca isi merita cu prisosinta numele. Ea este, intr-adevar, alaturi de persoanele cu dizabilitati ajutand la reintegrarea lor profesionala si implicit sociala. Acesta este semnul unei mentalitati care se ridica la inaltimea mileniului nostru. M-am implicat cu toata inima alaturi de voi. M-am implicat, sperand ca exemplul meu se va dovedi contagios pentru colegii din sfera politica, deseori indiferenti fata de semenii lor care au avut parte de o soarta mai putin binevoitoare”, a afirmat Anca Preda dupa vizita la ADV Romania.

Urmare a vizitei realizate la ADV Romania, avocata Anca Preda, alaturi de consilierii locali Camelia Gavrila si Anghel Ficu, a sustinut, in cadrul sedintei consiliului local de aprobare a bugetului Primariei Iasi pe 2013, necesitatea alocarii de fonduri pentru sustinerea proiectelor ONG-urilor iesene.

Am fost si eu la ADV! Si am constat ca un 1.jpgbun management poate face dintr-un ONG, un business de succes, dedicat unor oameni cu nevoi speciale. Mai mult decat atat, ADV se vede ca o entitate prospera si bine administrata, in care nevoile publicului tinta au fost motorul care a motivat echipa menegeriala sa gaseasca permanent solutii.

Antreprenoriatul social este aici un exemplu de buna practica, si transmit public toata admiratia mea Fundatiei Alaturi De Voi!”, a declarant Ruxandra Krisan.

     
Tag-uri: ADV, centru, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii