A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865336.8265.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un senator din Iasi a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru conflict de interese
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-04-2014, ora 11:55

Un senator din Iasi a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru conflict de interese

Articol de Alexandra Stefanescu

Senatorul, Sorin Lazar, a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru conflict de interese, dupa ce si-a angajat fiul la biroul parlamentar de circumscriptie.

LAZAR SORIN CONSTANTIN, Senator in Parlamentul Romaniei, a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca privind angajarea fiului sau, LAZAR MIHAI EDUARD, in perioada 01.09.2010 - 01.10.2011, in cadrul Biroului Parlamentar - Circumscriptia electorala nr. 24 Iasi, incalcand, astfel, prevederile Legii nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei. Beneficiul patrimonial obtinut, in perioada 01.09.2010 - 01.10.2011, de catre fiul domnului LAZAR SORIN CONSTANTIN, domnul LAZAR MIHAI EDUARD, a fost de 6.434 Lei”, anunta Agentia Nationala de Integritate (ANI).

Potrivit instantei, pedeapsa a fost amanata cu doi ani (potrivit unor prevederi din Codul Penal), timp in care senatorul va fi supravegheat, fiind obligat sa se prezinte la Serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Iasi, la datele fixate de acesta, sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa, sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile, precum si intoarcerea, sa comunice schimbarea locului de munca si sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existent.

Foto: qmagazine.ro, mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii