A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866143.9649.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un magazin din judetul Iasi vindea produse alimentare expirate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-04-2014, ora 12:07

Un magazin din judetul Iasi vindea produse alimentare expirate

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 10 aprilie, politistii de la Investigarea Fraudelor, Ordine Publica, Rutiera si cei de la Transporturi au continuat actiunile pe linia prevenirii si combaterii infractionalitatii de natura economica, prevenirea infractiunilor cu violenta si a furturilor, precum si pentru combaterea infractionalitatii stradale, pe raza intregului judet.

Astfel, peste 200 de politisti , au actionat atat pe raza municipiilor, oraselor si localitatilor rurale, cat si in afara acestora, in vederea mentinerii unui climat de ordine si siguranta publica.

In cadrul actiunii, politistii au verificat 147 de agenti economici si 489 mijloace de transport, fiind constatate 11 infractiuni de evaziune fiscala. Au fost aplicate 400 sanctiuni contraventionale, in valoare de 100.525 lei.

In urma unui control efectuat la o societate comerciala, a fost depistata M. Petronela, de 35 ani, din comuna Lespezi, judetul Iasi, care avea expuse spre vanzare 309 lumanari, fara autorizarea legala cat si marfuri alimentare cu termenul de valabilitate depasit, fapt pentru care a fost sanctionata contraventional cu amenda in cuantum de 500 lei, pentru incalcarea prevederilor art. 1 lit. d din Legea 12/1990, si art. 2 din Legea nr. 103 /1992. Lumanarile au fost confiscate de politisti”, anunta IPJ Iasi.

Foto: ziarulderoman.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii