A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664475.8269.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un jandarm la gradinita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-04-2013, ora 16:00

Un jandarm la gradinita

Articol de Madalina Irimia

La inceputul acestei saptamani, jandarmii ieseni au primit o solicitare mai deosebita din partea grupei „Curiosii”de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 9 din Iasi, prin care se adresa invitatia ca un jandarm sa participe la o activitate, in cadrul Programului „Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”

In urma invitatiei, un jandarm iesean s-a prezentat astazi, 04 aprilie 2013, la gradinita pentru intalnirea cu cei mici. Dupa ce s-au facut prezentarile, copiii s-au familiarizat repede cu „noul educator”, incepand sa puna intrebari despre mascati si cainii de interventie. Totodata, copiii au enumerat cateva locuri unde au vazut jandarmi, aratand ca stiu destul de multe despre activitatea institutiei.

Dupa ce a raspuns la intrebarile „Curiosilor”, jandarmul le-a povestit copiilor despre pericolele de pe strada de care trebuie sa se pazeasca, iar in momentul in care au o problema sa apeleze cu incredere la fortele de ordine.

La final, in semn de apreciere, copiii au inmanat jandarmului o Diploma de apreciere.

     
Tag-uri: jandarm, gradinita, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii