A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833957.7845.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un iesean de 80 de ani a fost pradat de hoti. I-au furat 4300 de lei si au fugit intr-o padure din Neamt
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-07-2014, ora 11:07

Un iesean de 80 de ani a fost pradat de hoti. I-au furat 4300 de lei si au fugit intr-o padure din Neamt

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 2 iulie, politistii dincadrul Postului de Politie Dagata au fost sesizati despre faptul ca in aceeasi zi, din locuinta unei persoane de 80 de ani din localitate, a fost furata o suma de bani.

Politistii au demarat cercetarile, iar la scurt timp a fost depistat intr-o zona impadurita de pe raza judetului Neamt un autoturism, in care se aflau 3 persoane, doi barbati sio femeie, cu varste cuprinse intre 23 si 46 de ani, toti din comuna Motca, judetul Iasi. In urma controlului efectuat, in interiorul autoturismului a fost gasita suma de 4300 de lei, susceptibila a proveni din furt. Din cercetarile efectuate, a rezultat faptul ca cele trei persoane banuite de comiterea furtului, sub pretextul ca vor sa achizitioneze mai multe cupoane de calatorie, au profitat de neatentia persoanei vatamate si ar fi furat banii. Au fost emise ordonante de retinere pentru24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand ca in cursul acestei zile cei trei sa fie prezentati instantei cu propuneri legale”, anunta IPJ Iasi.

Foto: estatevaults.com

     
Tag-uri: batran, hoti, furt, bani, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii