A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832135.676.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un iesean a fost prins beat la volan si fara permis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-02-2015, ora 10:27

Un iesean a fost prins beat la volan si fara permis

Articol de Cristian Amariei
In seara zilei de 12 februarie, in jurul orelor 22:00, politistii Biroului Rutier Iasi au fost sesizati de un echipaj al Politiei Locale Iasi despre faptul ca pe bld. Stefan cel Mare si Sfant a fost oprit un sofer care se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

La fata locului s-a constatat ca M. Laurentiu, de 47 ani, din Iasi in timp ce conducea un autoturism a fost oprit de un echipaj al Politiei Locale intrucat se deplasa pe str. Horia, iar la efectuarea virajului la stanga catre Hotel Traian, a intrat printre pilonii ce delimitau partea carosabila de trotuar, oprindu-se in fata chioscului pentru ziare.

Totodata, soferul emana o puternica halena alcoolica. In urma verificarilor in bazele de date ale politiei s-a constatat ca acesta avea permisul de conducere in pozitia retinut, avand dreptul de conducere suspendat pentru alte doua infractiuni savarsite in anul 2014. De asemenea, autoturismul pe care il conducea avea numerele de inmatriculare expirate din data de 10.02.2015.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Politistii i-au intocmit barbatului dosar penal.

Foto: tion.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii