A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833844.4952.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un iesean a fost luat la bataie de muncitorii primariei pentru ca a criticat lucrarile facute pe un santier din oras
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-06-2013, ora 10:41

Un iesean a fost luat la bataie de muncitorii primariei pentru ca a criticat lucrarile facute pe un santier din oras

Articol de Cristian Amariei

Constructorii municipalitatii au trebuit sa raspunda in fata politistilor dupa ce au batut ieri un iesean. Pentru ca le-a cerut sa nu faca o lucrare de mantuiala la accesul spre curtea locuintei sale, Vasilica D. a fost lovit cu pumnul in fata de catre unul din muncitorii care lucreaza pentru primarie, scrie EVZ.ro.

,,Eu cu muncitorii nu am nimic. Pe mine ma doare ca cei din primarie ii pun sa faca lucrari de mantuiala, sa le iasa lor spagile. Cand au ajuns cu lucrarea in dreptul curtii, le-am spus sa taseze terenul, nu sa arunce pavelele aici si sa mearga mai departe. Mi-au spus ca nu este treaba lor. Cei dinaintea lor, care au pus tubulatura pentru utilitati, nu au mai tasat terenul. Daca puneau pavelele pe lutul acesta rascolit, se scufunda tot in doua zile. M-am opus continuarii lucrarilor si am fost lovit. Am chemat politia. Am sunat si la primarie, iar viceprimarul Mihai Chirica a trimis pe cineva aici", a declarat Vasilica D., citat de EVZ.ro.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii