A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834925.0611.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un hot de 16 ani din Iasi a fost gasit de politisti ascuns intr-o lada frigorifica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-01-2015, ora 08:05

Un hot de 16 ani din Iasi a fost gasit de politisti ascuns intr-o lada frigorifica

Articol de Cristian Amariei
Politistii ieseni au intocmit dosar penal pentru furt calificat pe numele unui baiat de 16 ani care a furat bauturi alcoolice si cartele telefonice. Acesta a fost gasit ascuns intr-o lada frigorifica.

Potrivit IPJ Iasi, „In noaptea de 9 spre 10 ianuarie, la ora 00:30, politistii din cadrul Postului de Politie Deleni, au fost sesizati de cate G. Vasile, din comuna Deleni, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au patruns prin efractie intr-o societate comerciala, de unde au sustras bauturi alcoolice si cartele telefonice.”

Politistii s-au deplasat la fata locului, unde intr-o lada frigorifica functionala a fost gasit ascuns S.L., de 16 ani. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca minorul ar fi fost insotit de A. Dumitru, de 32 ani, care ar fi plecat cu bunurile sustrase.

Cele doua persoane au recunoscut comiterea faptei, iar bunurile sustrase au fost recuperate si predate partii vatamate. In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru furt califcat.

Foto: tion.ro
     
Tag-uri: hot, iasi, dosar penal, furt
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii