ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-06-2013, ora 10:02

Un copil cazut in lacul Ciric a fost salvat de la inec de un politist local

Articol de Madalina Irimia

Un politist local i-a salvat, ieri, viata unui copil de 10 ani care cazuse in lacul Ciric. Baietelul impreuna cu sora lui au iesit cu barca pe lac. Cei doi nu aveau veste de salvare si nici nu erau buni inotatori.

Dupa cateva ture facute cu barca pe lac, copii s-au indreptat catre debarcader. Fetita a reusit sa coboare insa fratele ei de zece ani s-a dezechilibrat si a cazut in lac. Un angajat al politiei locale l-a observat pe copil si a sarit sa-l salveze. Baietelul se afla in afara oricarui pericol.

Observand ca nu stie sa inoate si exista riscul de a se ineca politistul local Raileanu Stelica a intervenit prompt si cu ajutorul colegului de patrula Cozmiuc Florinel, copilul a fost scos din apa. In urma verificarilor efectuate de catre lucratorii institutiei noastre a reiesit fatul ca minorul se numeste A.L., de 9 ani, domiciliat in judetul Iasi. Tinand cont de faptul ca interventia politistilor locali a fost una operativa si eficienta la fata locului nu a fost necesara solicitarea unei ambulante pentru acordarea de ingrijiri medicale. Avand in vedere modul in care a actionat conducerea institutiei il felicita pe domnul Raileanu Stelica pentru profesionalismul de care a dat dovada in aceasta situatie”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

     
Tag-uri: Ciric, lac, inec, politist, copil
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii