A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756648.1235.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un camin mai bun pentru copiii abandonati din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-03-2014, ora 14:51

Un camin mai bun pentru copiii abandonati din Iasi

Articol de Madalina Irimia

Asociatia “Speranta pentru Ingerasi” in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, anunta ca obiectivul propus in cadrul spectacolului “Fulgi de Speranta” organizat pe 15 decembrie 2013 a fost indeplinit. Astfel s-a reusit amenajarea unei camere de joaca in cadrul Centrului de Primire in Regim de Urgenta si Copiii Strazii , precum si modernizarea dormitoarelor cu perdele, mocheta, dulapuri , mese cu scaun, si amenajarea unei camere pentru discutiile copiilor cu familia.

Asociatia Speranta pentru Ingerasi impreuna cu voluntarii sai, a daruit copiilor o zi de neuitat, o camera primitoare, vesela, colorata, si plina de jucarii.

Suma investita pentru dotarea si amenajarea centrului a fost de aproximativ 6.000 de euro si in luna urmatoare avem in plan amenajarea unui loc de joaca pe terenul exterior cladirii centrului.

     
Tag-uri: camin, copii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii