ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-05-2013, ora 14:31

Un cabinet de balneofizioterapie si doua baruri din Iasi au fost amendate de inspectorii sanitari

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 13 aprilie – 19 mai, inspectorii de la Serviciul de Control in Sanatate Publica Iasi au aplicat trei amenzi in urma controalelor efectuate. Cuantumul acestora este de 2100 de lei.

Un cabinet de balneofizioterapie din Iasi a fost amendat cu 600 de lei pentru lipsa evidentelor de gestionare a deseurilor. Un bar din comuna Braiesti a fost sanctionat cu 1000 de lei deoarece angajatorul nu a asigurat angajatilor examinarile medicale cu medic de medicina muncii. De asemenea, o alta societate comerciala din Targu Frumos a primit o amenda de 500 de lei deoarece angajatii nu au facut dovada insusirii notiunilor fundamentale de igiena.

In saptamana anterioara s-au desfasurat 195 actiuni de control, dintre care 127 in unitati alimentare, 16 controale la domiciliul iesenilor pentru verificarea celor reclamate, 7 la cabinete de cosmetica si 8 verificari la unitati sanitare din judetul Iasi. In plus, au fost efectuate 8 recontroale pentru a se constata daca au fost indeplinite cerintele inspectorilor dupa prima verificare.

Foto: newsbucovina.ro

     
Tag-uri: amenda, bar, DSP, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii