ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-10-2014, ora 08:29

Un barbat din Tadjikistan a fost prins de politistii de frontiera in timp ce incerca sa intre in Romania ascuns intr-un vagon cu minereu

Articol de Cristian Amariei
Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati feroviar au intocmit lucrare penala pe numele unui barbat din Tadjikistan care a incercat sa intre fraudulos in Romania, ascuns intr-un vagon incarcat cu minereu.

In data de 9 octombrie, politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati feroviar, au observat, cu ajutorul camerelor de supraveghere, in vagonul nr. 23 al unui tren marfar, incarcat cu minereu si sare, care circula pe relatia Rusia - Romania, silueta unei persoane. Concomitent autoritatile de frontiera din Republica Moldova au informat ca au observat acelasi lucru in unul dintre vagoanele trenului de marfa.

In urma controlului efectuat a fost descoperita in vagonul nr. 23 o persoana de sex masculin, care nu vorbea limba romana sau o limba de circulatie internationala. Barbatul avea asupra sa un permis de conducere eliberat de catre autoritatile din Elvetia si un document eliberat de Ambasada Republicii Tadjikistan din Ucraina.”, a declarat comisar sef de politie Vica Tanase.

Din cercetarile efectuate impreuna cu autoritatile de frontiera din Republica Moldova si din declaratiile barbatului, politistii de frontiera au stabilit ca acesta este Alexandre S., in varsta de 53 ani si intentiona sa ajunga in Italia, in vederea gasirii unui loc de munca.

In cauza politistii de frontiera au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecere frauduloasa a frontierei de stat.

La finalizarea cercetarilor barbatul a fost predat autoritatilor de frontiera ale statului vecin.

Foto: informatorulmoldovei.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii